Main Menu

Yachter og lystbåde

Få din kaskoforsikring og ansvarsforsikring dækket hos Velos.

Yachtforsikring
Motorbådsforsikring
Sejlbådsforsikring
Speedbådsforsikring

At eje en båd er en af livets skønne fornøjelser, og forståeligt nok vil du ønske at nyde din båd i fulde drag. Men både er værdifulde og derfor behøver du at føle dig sikker på at din båd er tilstrækkelig beskyttet og dækket overfor alle dine sejlsportsaktiviteter.

Derfor vil Velos, som marine forsikringsspecialister, meget gerne give dig et godt tilbud på din bådforsikring som inkluderer dækning for kasko og ansvar. Vi tilbyder sejlbådsforsikring, motorbådsforsikring, speedbådsforsikring og yachtforsikring for alle nyere lystbåde under 40 år.

For ældre lystbåde – Bemærk venligst at hvis din båd er over 40 år gammel, vil vores vores assurandører gerne at se en synsrapport for bådens tilstand, før vi kan tilbyde dækning. Denne synsrapport skal være udarbejdet af en kvalificeret, uafhængig og sagkyndig synsfører, hvor båden er blevet besigtigtet på land.

Som en uafhængig forsikringsmægler og coverholder af Lloyds i London, kan vi opnå omfattende dækning med konkurrencedygtige vilkår og betingelser fra vores panel af førsteklasse forsikringsselskaber. Vi sørger altid for at pristilbuddet er skræddersyet til at opfylde netop dine behov, så du kun betaler for den dækning som du i virkeligheden har brug for.

Ved yacht forsikringstilbud, er det meget vigtigt hvis du er bluewater sejler, at dit bådforsikringsselskab er blevet informeret omkring din planlagte tur, så kan du dermed dække dig ind omkring alle de områder som du har tænkt dig at besøge. Du har jo brug for den fred i sindet, når du er ude ved fjerne kyster!

Hvis du har brug for speedbådsforsikring, og du har tænkt dig at at bruge din båd til vandski eller andet påhængt vandaktivitet, så glem ikke at også få dækket disse områder. Og hvis du har en sejlbåd som du vil sejle ræs med, er du nødt til at oplyse værdien af dine master, rundholter, rig og sejl (MSSR).

Få op til 25% skadesfri rabat, hvis du har sejlet uden skader indenfor de seneste 5 år.

Overlad det til eksperterne, og så får du ro i sindet og de bedste mulige vilkår.
Få et gratis og uforpligtende pristilbud fra os – du skal blot klikke på “Få tilbud”.

Måske kan vi spare dig penge?