Main Menu

Bådforsikring

Bådforsikring for yachter og lystbåde

Yacht forsikring
Motorbådsforsikring
Sejlbådsforsikring
Speedbådsforsikring


Kaskoforsikring og ansvarsforsikring – vi sørger for din dækning

Der er ikke noget bedre som at eje sin egen båd og sejle rundt i skønne omgivelser, mærke vinden og suge den friske luft til sig. At være bådejer er en af livets store glæder, noget som bare skal nydes. Som coverholder for Lloyd’s i London og førende britiske marine forsikringsspecialister, er vi i den fornemme situation at kunne sikre de bedst mulige vilkår for en kaskoforsikring og ansvarsforsikring i form af en “All-Risk-Policy” som passer dine individuelle behov fra vores panel af førsteklasse forsikringsselskaber.

Ring til os idag på 80 88 99 22 og en fra vores team af eksperter vil hjælpe dig fra start til slut for at sikre at du får en skræddersyet police som passer dine behov.

Vi er særlige konkurrencedygtige for lystbåde under 40 år som yachter, motorbåde, sejlbåde og speedbåde fra 100.000 DKK og op efter. Så overlad din bådforsikring til eksperterne og få ro i sindet med den bedst mulig dækning.

Måske kan vi spare dig penge?

Hvorfor vælge Velos?

Velos er uafhængige marine forsikringsspecialister med mange års erfaring indenfor dette unikke område af forsikringsindustrien.

At vælge bådforsikring kan lidt af et minefelt, så det kan betale sige at overlade det til specialisterne. Det er på dette område at vores ekspertise som assurandører kommer i forgrunden. Vi er i stand til at tilbyde vilkår og betingelser i henhold til en eksklusiv række af samarbejde arrangeret af os med de bedste bådforsikringsgivere i London – Storbritannien.

Vi fungerer som agenter for bådforsikringsselskaber med bemyndigelse til at binde risici på deres vegne. Disse ordninger sikrer at du får særbehandling i form af konkurrencedygtige præmier, hurtige svartider samt proaktiv skadebehandling fra vores meget erfarne medarbejdere.

VI SNAKKER DANSK Vi skal også understrege at alt korrespondencen foregår på dansk, da vi har licensen til det. Så du behøver ikke at finde dit engelske frem, fordi uanset om du ringer til os eller sender en email, vil der altid være en dansk medarbejder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål til din bådforsikring hos os.