Main Menu

Kaskoforsikring


Bådforsikring – Velos Insurance Services

Bådforsikring er vigtig, og derfor tilbyder vi en god dækning for din båd i form af en “All-Risk-Policy” som inkluderer tilsammen en kaskoforsikring og ansvarsforsikring. Her er vi særlige konkurrencedygtige overfor nyere lystbåde som yachter, motorbåde, sejlbåde og speedbåde under 25 år.

* Bemærk venligst at hvis din båd er mellem 25 år og 30 år gammel, kræver vores assurandører at se en synsrapport for bådens tilstand, før vi kan tilbyde dækning. Denne synsrapport skal være udarbejdet af en kvalificeret, uafhængig og sagkyndige synsfører, hvor båden er blevet besigtigtet på land. Vi kan desværre ikke tilbyde forsikringsdækning for lystbåde over 30 år.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge på havet med ro i sindet, så derfor hjælper vi dig med alle dine spørgsmål og udarbejder skræddersyede bådforsikringer med vilkår og betingelser som dækker dig selv og dit ansvar på vandet overfor andre – i hele bådsæsonen.

 

Kaskoforsikring til din båd – Kaskoforsikringen dækker de fleste skader på din båd, og er typisk den fulde dækning i selve forsikringen – der hjælper dig, hvis din båd kæntrer, bliver beskadiget eller stjålet, støder på grund eller udsat for hærværk

  • Skader under fortøjning, stranding, grundstødning og kollisionsskader
  • Skader ved optagning, søsætning og transport inden for sejladsområdet
  • Skader hvis båden vælter i stativet – også med monteret mast
  • Skader på båd og udstyr, hvis båden synker eller kæntrer
  • Bliver udsat for brand
  • Bliver udsat for hærværk på båd og udstyr
  • Bliver stjålet

Kasko dækker materielle skader på din båd
Med en kaskodækning kan du forsikre din båd for skader fra mastetoppen til kølebunden. Bådforsikringen omfatter relevante dele af båden, som f.eks. bådens maskineri og typisk bådudstyr. Din kaskoforsikring skal dække ved en række specifikke tilfælde som overnævnt hvis båden brænder, synker, støder på grund, eller udsættes for tyveri.

 

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring til din båd – Når du er ejer af en båd, skal du tegne en ansvarsforsikring i din bådforsikring. Den dækker skader som du kan komme ud for ved at påføre andre personer, andres ting eller andet matrial skade. 

En ansvarsforsikring skal altså dække skader på andre personer og deres ting, f.eks. hvis du uheldigvis kommer til at kollidere med en anden båd. På den måde vil du kunne komme til at undgå betaling for reparationen af modpartens båd, hvis du kommer til at skade den. Ansvarsforsikringen er ikke lovpligtigt i Danmark, men dog ser man idag at mange havne kræver, at man har en ansvarsforsikring på båden for at kunne sejle, henligge eller have fast liggeplads i havnen.