Main Menu

Om os

Hvem er Velos

Velos Insurance Services er en britisk familieejet virksomhed som har eksisteret siden 1975. På det danske marked fungerer vi som forsikringsmægler med base i London med danske medarbejdere til at hjælpe dig og din bådforsikring.

Vi er marine specialister og har leveret bådforsikringer og fartøjsforsikringer i Storbritannien med stor success og er i dag en af de førende marine forsikringsudbydere på det britiske marked.

Velos er coverholder for Lloyds of London – verden største forsikringsmarked – hvilket betyder at vi fungerer som “Underwriting agents” det vil sige bådforsikringsformidler og har beføjelser til at tegne bådforsikringsaftaler i syndikatets navn.

Vores team af specialister har over 50 års erfaring til sammen. Med denne erfaring er vi i stand til at tilbyde konkurrencedygtige priser til vores kunder og den bedst mulige dækning af marine forsikringsbehov.

Som specialister i marine forsikring er vi i stand til at behandle alle typer af bådforsikringer fra lystbåde og fritidsbåde til super yachts og deres besætning. I danmark tilbyder vi særligt yachtforsikring, sejlbådsforsikring, motorbådsforsikring og speedbådsforsikring. Vi føler os yderst forpligtet til at servicere alle vores kunder hvert skridt på vejen, hvilket gør os unikke på dette område – fordi for os er kunden nemlig kongen.

Vi besvarer hurtigt på pristilbud anmodninger, udarbejder dokumentation på den korteste tid muligt, og skulle det værste ske, vil vi håndtere dit skadeskrav sympatisk, professionelt og hurtigt.

 

Hvorfor vælge Velos?

  • Vi taler flydende dansk, så du behøver ikke at finde dine engelskkundeskaber frem
  • Vi er marine forsikringsspecialister, hvilket betyder at du får ekspert rådgivning
  • Vi har over 50 års erfaring indenfor marine forsikringsindustrien til sammen
  • Vi har et væld af viden og markedsledende omdømme
  • Vi er hurtige, venlige og imødekommende
  • Vi stræber efter at levere effektiv og høj kundeservice
  • Vi er coverholder for Lloyds i London
  • Vi viser forståelse med dine krav for at være sikker på at din forsikringspolice er korrekt skræddersyet til dig og dine behov
  • Vi yder hjælp og rådgiving i tilfælde af et skadeskrav

Bliv forsikret i udlandet

Velos Insurance Service har stor success på det danske marked, og vi stræber efter at levere stærke priser og konkurrencedygtige forsikringsdækninger af høj kvalitet.

I forbindelse med den den ændret lov om forhøjet dansk statsafgift på 1,34%, oplever Velos derfor en øget interesse fra danske bådejere for at udskifte eller ændre bådforsikring. Mange danske sejlere har nemlig opdaget at der kan være en del penge at spare ved blive forsikret i udlandet. Så kontakt os nu på vores danske telefon 80 88 99 22 og få et gratis uforpligtede pristilbud.

Velos er mest konkurrencedygtige overfor nyere lystbåde under 25 år som yachter, motorbåde, sejlbåde, speedbåde fra 100.000 DKK og op efter. Her tegner vi netop nu nye bådforsikringer hver eneste dag på det danske marked.

Så uanset hvilken slags bådforsikring du leder efter, vil vi meget gerne hjælpe dig.

Måske kan vi spare dig penge?

 

 

 

LIKE Velos på Facebook

Vi kan lide at være på forkanten med de seneste nyheder i den danske bådbranche og udlandet samt diverse marine begivenheder – og lave konkurrencer hvor du kan vinde spændende præmier. Så find os på Facebook og Twitter – Follow, Share og Like vores sider og bliv en del af vores marine verden.

Like os på Facebook – klik her www.facebook.com/VelosDanmark
Følg os på Twitter – klik her www.twitter.com/VelosDanmark