Langturssejlads - Bluewater

Bådforsikring for langturssejlads – Bluewater offshore cruising

Sejlbådsforsikring – Velos Insurance Services
At tilbyde bådforsikring til langturssejlads – Bluewater og offshore cruising –  er en af vores foretrukne opgaver, fordi det indebærer at læse ruter som vil få enhver sømand helt eventyrlysten! Uanset om du skal sejle til de polynesiske øer eller krydse Atlanten, er det vigtigt at du er korrekt dækket, især hvis du ikke er bekendt med disse fremmede farvande.

Som markedsførende marine forsikringsspecialister, er vi i den fornemme situation at kunne tilbyde dig de bedste vilkår og betingelser fra vores panel af førsteklasses forsikringsselskaber. Alle dine særlige krav vil blive taget i betragtning. Det er meget vigtigt at vi er fuldt klar over den planlagte rute, så vi kan dække dig ind for alle de områder som du planlægger at sejle hen og besøge.

Få et gratis uforpligtende pristilbud på din bådforsikring ved at udfylde vores online formular eller ring til os på telefon 80 88 99 22. Snak med en af vores eksperter og lad os tage af din police – Så får du ro i sindet og kan begynde at drømme om at sejle verden rundt til fjerne kyster.

Måske kan vi spare dig penge?

 

 

Hvis du også har blå drømme ligesom familien Beha Erichsen, så kontakt os og få gratis tilbud.

Foto fra Kurs mod fjerne kyster – Facebook

Kontakt Os

Telefon: +45 80 88 99 22
Telefon: +44 20 7929 4058
Fax: +44 20 7933 9350
Klik her at sende os en email

Velos Insurance Services Limited
5th Floor, 81 Southwark St,
London SE1 0HX
United Kingdom
Se kort

Nyhed

LIKE Velos på Facebook og få nyheder
Facebook.com/VelosDanmark

Følg os på Twitter her @twitter.com/VelosDanmark