Main Menu

Få et tilbud

Få gratis tilbud fra Velos

Velos Insurance Services er uafhængige marine forsikrings specialister med mange års erfaring indenfor dette unikke område af forsikringsindustrien. Vi er markedsledende i Storbritannien med base i London og tilbyder nu muligheden til danske bådejere at blive dækket internationalt som coverholder for Lloyds i London.
Vi tilbyder sejlbådsforsikring, speedbådsforsikring, motorbådsforsikring og yacht forsikring

 

 

 

 Hvorfor vælge Velos?

At eje en båd er en af livets store glæder, og du vil forståeligt ønske at nyde den til fulde. Men hvad nu, hvis noget går galt? Både er ikke billige og skal naturligvis være tilstrækkelig forsikret. At vælge bådforsikring kan være lidt af et minefelt, så det kan betale sig at overlade det til eksperterne. Det er på dette område vores ekspertise som assurandører kommer i forgrunden.

Vi er i stand til at tilbyde vilkår i henhold til en eksklusiv række af samarbejder arrangeret af os med de bedste bådforsikringsgivere i London. Vi fungerer som agenter for bådforsikringsselskaber med bemyndigelse til at binde risici på deres vegne. Disse ordninger sikrer at du få særbehandling i form af præmier, svartider samt proaktiv skadebehandling fra vores meget erfarne medarbejdere.

Det er vores mål at levere ydelser i høj kvalitet, hjælpe med diverse spørgsmål og samtidig give vores kunder en rigtig god service. For total ro i sindet og de bedst mulige vilkår, lad os give dig et tilbud!

 

Get a quoteFortæl os om din båd

Hvilken type er den? Er det en motorbåd eller sejlbåd? Hvornår er den bygget? Hvad er den maksimale hastighed i knob? Hvad er bådens antal hestekræfter? Hvad er bådens størrelse i fod? Hvor mange års sejlererfaring har du? Er båden i brug hele året? Ligger din båd opbevaret på land eller indenfor i hal om vinteren? Har du haft nogle tidligere skader?
Besvar vores spørgsmål i vores online formular, så kan vores assurrandører bearbejde disse oplysninger og dermed sende dig en konkurrencedygtig pris på din bådforsikring med os.

Få op til 25% skadesfri, hvis du har sejlet uden skader indenfor de seneste 5 år.


Udfyld vores online blanket eller ring til os på 80 88 99 22 og få en snak med vores danske medarbejder.

 


Hvem ved? – Måske kan du spare penge!