Main Menu

Yachtskolen

YachtSkolen

 

Yachtskolen ønsker forbedre sikkerheden til søs gennem uddannelse af sejlerne, hvad enten de sejler for sejl eller motor.

Yachtskolen afholder kurser i Ishøj, Hornbæk og Århus  Se under de enkelte kurser, hvor og hvornår. Hvis I er en sejlklub eller en vennegruppe kommer Yachtskolen gerne til jer, blot I kan samle 6 kursister.

      Læs mere her www.yachtskolen.dk

Du kan lære at sejle kølbåd, mortorbåd og som noget helt nyt: Cruising-katamaran. Der er også kurser i VHF-radio og søsikkerhed.

Hvis du vil have papir dine færdigheder tilbyder vi undervisning i Duelighedsbevus, Yachtskipper 3 og selvfølgelig det lovpligtige VHF/SRC bevis så du må bruge din VHF radio.

Med et duelighedsbevis har du som sejler den fornødne viden til at færdes trygt på vandet. Uanset om du sejler motorbåd eller sejlbåd har du stor glæde af at kunne håndtere begge typer, så du har indblik i de forskelligheder der er.

Til familien – Vi tilbyder også mindre kurser for familien, så de ved hvad de skal gøre, hvis skipper falder overbord – har du tænkt på det?

Selv om det er lovligt at sejle en ikke planende båd op til 15 meter helt uden uddannelse, er det vores håb og ønske at alle sejlere vil uddanne sig til at håndtere de udfordringer, der er til søs, mens vi venter på at det bliver lovpligtigt.

Duelighedsbeviset er en sådan uddannelse, hvis den tages som det oprindelig var tænkt i en sejlbåd og ikke som en overbygning til speedbådskortet. 
Yachtskolen tilbyder derfor at indehavere af et speedbådskort kan lære at sejle med sejl, samtidig med at de får hele den teoretiske navigationsdel.
(Indehavere af speedbådskort kan undlade at aflægge praktisk prøve.)

En stille varm sommerdag kan meget hurtigt udvikle sig til en blæsende, kold og våd dag på vandet og så er det vigtigt at kunne håndtere båden på betryggende vis og komme sikkert i havn.
Med den rette uddannelse er du også langt bedre stillet i en nødsituation
– det er faktisk forskellen mellem liv og død i nogle tilfælde.
Lær også at bruge din VHF-radio – både så du kan få hjælp og yde assistance til andre i nød.

Alle vores undervisere er erfarne sejlere og udervisere, der har sejlet mange forskellige bådtyper og derfor besidder de en bred viden, der kommer dig som kursist til gode.  Vores undervisere kan også hjælpe dig med at vælge båd og udstyr.

Lær reglerne, lær navigationen og lær at håndtere din båd og dens udstyr!

Tryghed ombord kommer fra viden og øvelse!