Main Menu

Yacht Service

Yacht Service kan tilbyde opbevaring af både såvel inden som udendørs på aflåst område.

Vores opbevaringshal er formentligt Danmarks eneste, der dagligt opvarmes til mindst 15 grader, for at fjerne enhver form for fugt og holde fartøjerne rene og tørre.

Udendørs opbevarede både i vores aflåste gård monteres endvidere med adskillige fugtposer, alle hynder/rum luftes og stævnen løftes højt, for at få selv den mindste kondens og fugt ud af fartøjet. På denne måde holdes udendørs opbevarede både stort set lige så tørre som indendørs.

Alle der køber båd hos os tilbydes opbevaring evt. med højtryksspuling, leje af stativ, rens og maskinpolering af skrog, bundmaling og rengøring.

Alle indendørs både indpakkes i plastikfilm, udendørs i kraftige lærreds presseninger, for at undgå enhver form for støv, snavs og fugt. Yacht Service – vinteropbevaring.

Som Yacht Service kunde kan De føle sig Dem aldeles tryg ved Deres fartøj, idet alt teknisk er gennemgået af professionelle fagfolk, fra stævn til agter.
Skulle De alligevel komme ud for komplikationer, kan De som Yacht Service kunde komme i kontakt med os 24 timer i døgnet, alle ugens dage, pr. mobil eller mail. Så sørger vi for den fornødne assistance.  Læs mere her www.yase.dk
Yacht Service
V. Jørgen Bøggild Knudsen
Amager Strandvej 10
2300 København
Telefon 26243045
Email jb@yase.dk