Main Menu

Kundeudtalelse af J.K Pedersen

I forbindelse med køb af mit nye båd, en X37 fra X-Yacht, var en naturlig del af processen, at indhente tilbud på en lystbådsforsikring.

I puljen var alle de store danske selskaber men særlig havde et for mig ukendt selskab vakt min interesse – Velos.

Præmien på bådkasko samt ansvars forsikringen var godt 15-20% under hvad det bedste tilbud fra de “traditionelle” selskaber kunne tilbyde.

Udover den attraktive præmie var selskabet yderst imødekommende og professionelle. Den eneste lille ting der nagede mig var, at selskabet opererede fra London. Hvad nu hvis jeg får en skade? Hvor besværligt er dette så? Virker forsikringen?

Det endte med at jeg tegnede forsikringen, lagde bekymringerne bag mig og kunne nu ser frem til en ny sejlsæson med ny båd og ny forsikring.

Den danske sommer var helt vidunderlig i 2014, høj sol, blå himmel og masser af god vind. Vi havde en dejlig sommertur i vores nye båd, alt fungerede optimalt og alt var godt. Vi var på vej hjem over en tidlig sommer morgen, i båden var jeg sammen med mine to voksne sønner.

Så indtraf uheldet og vi havde en grundstødning! Vi kom fri og fik båden på værft til besigtigelse af skaderne.

Jeg kontaktede Velos, som igen har meget imødekommende, og vi aftalte den videre forløb omkring reparation af båden.

Både blev gjort sø-klar og vi fik en god sensommer. Hele forløbet omkring skadesanmeldelse og reparation forløb uden problemer.

Jeg har fået en god service men vigtigst af alt så virkede forsikringen som den skulle.

– J.K. Pedersen