Main Menu

Marineudstyr.DK

Skade på båden? Nu kan du få rabat på de dele, du har brug for.

Hvis du er kommet i den uheldige situation, at båden er blevet beskadiget, kan du, som kunde hos Velos Insurance Services, nu komme lettere i gang. Velos har indgået et samarbejde med Marineudstyr.dk, som kan tilbyde kunderne hos Velos, at de kan købe bådudstyr for forsikringspengene med 5% rabat på alle produkter.

 

 

Om marineudstyr.dk

Stort udvalg af de kendte bådudstyrsmærker, leveret fra dag-til-dag

I online shoppen hos marineudstyr.dk kan du nemt finde det du har brug for, i stedet for at lede forgæves på nettet. Den udførlige beskrivelse og forklaring af produkterne gør, at du hurtigt kan finde det rigtige. Efter kort tid modtager du dine varer, så du kan komme på vandet igen.

Når man står og mangler bådudstyr, skal det ofte gå hurtigt. Marineudstyr.dk har derfor indrettet leveringen til dig, så det går hurtigst muligt, og stort set alle produkter kan leveres fra dag-til-dag. Selv hvis du skal have fat i en speciel ting, eller det skal gå ekstra hurtigt, kan du være sikker på, at du får en god service – altid med et smil.

Marineudstyr.dk løser opgaver for både forbrugere, virksomheder og det offentlige. Uanset størrelsen af opgaven kan du være sikker på, at vi fra kontoret i Holstebro arbejder seriøst og professionelt med opgaven, og som sagt altid med et smil.

Læs mere her www.marineudstyr.dk