Main Menu

MarineCare.DK

MarineCare kan give din båd den komplette motorservice, hvor de er specialister i rengøring og vedligeholdelse. De kan tilbyde alt fra bundmaling af båden, bådtrailerudlejning, bådpolering, satellitovervågning til bådnavne med lys!

De udfører alle slags reparationer på dit drev, indenbordsmotor, påhængsmotor, og så har de stor erfaring indenfor alle modeller og mærker. Derudover har de aut. forhandler af Garmin og har også autorisation på Yanmar, Honda, Johnson og Evinrude marinemotorer. De tilbyder en særlig MarineCare behandling, som inkluderer dybderens af gelcoaten, grundig maskinpolering, efterfølgende vokskonservering, rudepolering samt polering af alt rustfrit. 

Kasco De-icers – beskyttelse mod kostbare is-skader

MarineCare A/S er også forhandler af Kasco De-icers, som er en beskyttelse mod kostbare is-skader. Et kvalitetsprodukt der effektivt og billigt beskytter mod is-skader på havne, marinaer, badeanlæg, privat broer, både osv.
Med Kasco De-icers får du en særdeles effektiv og billig løsning til at undgå is-skader på havne, marinaer, badeanlæg, privat broer og både osv. Kasco De-icers virker ved at løfte det varmere vand fra bunden op til overfladen og derved undgå at vandet fryser til. Vandkvaliteten under varme somre er et voksende problem. Ved hjælp af Kasco De-icers kan man skabe cirkulation i vandet og dermed minimere risikoen for ubehagelige alge- og lugtproblemer.

 
 
 

Vinteropbevaring – indendørs eller udendørs

Når vinteren sætter ind i Danmark er det tit med ubehagelige overraskelser i kølvandet. På lystbåde der bliver liggende i vandet vinteren over er det tit, stormskader og frost der springer søvandsventiler eller slanger så båden synker, der ødelægger humøret for forsikringsejeren og forsikringsselskabet. De både der står på land i de danske havne bliver ofte udsat for hærværk, nedfaldsskader ifm. blæst indbrud eller sågar tyveri af hele båden. Derfor tilbyder MarineCare vinteropbevaring af alle typer både. På den måde står båden godt og tørt hele vinteren uden risiko for førnævnte episoder. “Husk også at især påhængsmotorer er et yndet emne for tyveknægte så disse kan MarineCare også opbevare sikkert hele vinteren så kunden kan få sin motor sikkert tilbage,  måske endda nyserviceret, når foråret sætter ind”, udtaler ejer af MarineCare Morten Andersen, der tilføjer at de selvfølgelig også tilbyder komplet service eller vedligeholdelse ifm. vinteropbevaringen. Se mere på www.marinecare.dk

Kontakt info
MarineCare ApS
Rødtjørnevej 18
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 70 250 555
E-mail: info@marinecare.dk