Main Menu

Lundal Yacht Service

Hos os er der flere muligheder når din båd skal vinteropbevares.

Lundal Yacht Service ApS, Tidligere kaldet Lagerhallen, er en danskejet virksomhed med speciale i vinteropbevaring og servicering af lystbåde.

Lundal Yacht Service er i dag blandt de førende virksomheder indenfor vinteropbevaring og håndtering af lystbåde op til 60 tons. Vores specialudviklet udstyr gør det muligt, som nogle af de eneste i Danmark, at kunne transportere din lystyacht, fra vandet og hele vejen ind i vores isolerede haller.

Med en kapacitet på 3600 m2 kan vi hver år rumme et stort antal lystbåde, trygt og roligt i nogle af markedets bedste stativer, der giver optimal støtte af din båd, vinteren over.

Med kun ca. 100 sømil til København og ca. 125 sømil til Kristiansand, er vi stratetisk korrekt placeret, og benytter Frederikshavn trafik Havn til optagning og søsætning, kun få meter fra kaj anlæg til hal.

I løbet af vinteren udfører vi gerne service på din lystyacht. Hvad enten det er polering, nyt teak dæk, eller en ny motor, klarer vi opgaven. Vi udfører de fleste opgaver selv, i flere tilfælde understøttet af underleverandører, der er eksperter, på lige netop deres område.

 

“Gør-Det-Nemt-løsning” eller “Gør-Det-Selv -løsning”

 

Der kan vælges mellem en “Gør-det-nemt-løsning”, hvor båden afleveres ved kajens, og så klarer vi alle opgaver i forbindelse med optagning, transport, håndtering, afvaskning, højtryksspul og vinteropbevaring, alt sammen i tæt dialog udført efter kundens ønsker. Til foråret klarer lagerhallen alle opgaver i forbindelse med søsætningen, og båden kan hentes ved kajen. Vi klarer naturligvis også alle opgaver i forbindelse med optankning og opstart, så båden er 100% klar til afhentning.

I løbet at vinteren udfører vi gerne alle former for services på båden, alle sammen efter kundens ønske. Ønskes båden afhentet og leveret i egen havn sørger vi naturligvis gerne for dette.

Såfremt der selv ønskes at deltage i processen med optagningen af din båd, har vi en gør det selv løsning, hvor du som kunde deltager i hele processen.
Vi hos Lundal Yacht Service er naturligvis deltagende igennem hele processen, og klarer de professionelle opgaver i forbindelse med håndtering og transport, hvorefter kunden selv kan foretage diverse serviceopgave i form af afvaskning, bundspul og konservering af egen båd.

Uanset hvilken løsning der foretrækkes garanterer vi et professionelt produkt i moderne faciliteter hvilket sikre dig en sikker og god opbevaring af din båd, vinteren over.

 

Kontakt info
Lundal Yacht Service Aps
Sandholmen
9900 Frederikshavn
Telefon 40516319
Email henrik@lundal.dk