Main Menu

Kundeudtalelse af M.L Jessen

I vinteren 2013/2014 besluttede jeg mig for at købe familiens første båd – en 24-fods Bayliner Ciera – med mulighed for at kunne lave weekendture med overnatning for hele familien samt trække vandski, funtube og banen. Forsikringen var mest konkurrencedygtig hos Velos, men når man tegner sine forsikringer, spekulerer man jo altid over om der så også dækkes hvis uheldet er ude.

I foråret 2014 var vejret sommerligt i lange perioder og vi havde stor glæde af båden tidligt på sæsonen. I tidlig forsommermorgen var jeg på vej til båden for at måle på batterierne, da strømforsyningen var svag. Overraskelsen var mildest talt stor, da jeg stod foran min kajplads 108 og der ingen båd var…! Båden var som sunket – om end ikke – og jeg kontaktede først havnefogeden, siden politiet og slutteligt forsikringsselskabet. Båden viste sig at være stjålet og en dansk taksator blev sat på sagen.

Vi var i hyppig dialog og inden for en uge efter tyveriet, skulle vi mødes for at afslutte sagen. Samme morgen som mødet skulle finde sted, kontaktede en svensk havnefoged mig og båden var fundet i Sverige! Tilsyneladende benyttet til at fragte euforiserende stoffer fra Danmark til Sverige. Taksator og jeg drog straks afsted og båden blev sejlet hjem.

Der var ødelagt mindre ting på båden i forbindelse med tyveriet og alt blev dækket af Velos, så jeg reelt blev holdt skadesfri. Konklusionen var for mig, at sagen af Velos blev håndteret hurtigt og professionelt og jeg fik en fuld ud den fornødne dækning.

Af M.L Jessen