Main Menu

Kundeudtalelse af Lisa & Rene

Kundeudtalelse af Lisa & Rene

Vi blev kunder hos Velos Insurance for et par år siden, ved at vi fik noget reklame materiale ind ad døren. Vi overvejede det en del, da det jo er et engelsk selskab, med dertil mulige forståelses udfordringer, men fik indhentet et tilbud, der viste sig at være konkurrencedygtigt. Tillige havde vi bekymringer om hvorvidt, vi kunne gøre os forståelige overfor et engelsk selskab , hvis der skulle ske en skade, og om hvordan det skulle foregå, når nu skadespersonerne befinder sig i London. Selvom Velos er et engelsk forsikringsselskab, gjorde de nemt for os ved at vi modtog police og betingelser på dansk, således at vi ikke skulle forholde os til tekniske detaljer og vigtige betingelser på et fremmed sprog.  

Vi fik fra starten en god og hurtig service til at få tegnet forsikringen, så vores båd blev forsikret, som den skulle.

I 2014 gik det så galt med båden. Der var kommet vand i servovædsken, der gjorde at vi mistede styringen. Vi sejlede på molen og fik ridset langsiden på glasfiberen, samt at der jo var skade på styringen.

Så startede forhandlingerne med Velos. Vi tænkte, at nu skulle det til at blive rigtigt besværligt at forklare hvad der var galt, især af få det ned i en mail på engelsk, som båd reparatøren sagde på dansk. Men det gik fint og efter lidt forklaring frem og tilbage fik vi sagerne på plads, og vores båd blev repareret som den skulle og forsikringen dækkede det, vi forventede.
Vi fik en hurtig og god ekspedition og vi er glade for vi har et forsikringsselskab, som vi nu ved at vi kan være trygge ved. Af Lisa & Rene