Main Menu

Kundeudtalelse af P. Andersen

Efter 31 års skadesfri sejlads ønskede jeg at få tilbud på en anden bådforsikring. Valget faldt på Velos til trods for mine bange anelser om hvordan sådant et forhold ville fungere (sprog og andet system).

Forsikringen blev tegnet til ikrafttrædelse o 2013 hvilket var resultatet af et meget positivt kommunikation med Velos naturligvis på dansk.

Kasko skade
Sommeren 2014 var jeg uheldig måske dårlig navigation at sejle over en sten (med lav fart) der ikke burde være der?? Skaden var heldigvis ikke større end jeg kunne sejle båden hjem til egen havn.

Jeg kontaktede Velos med henblik på reparation af båden, hvilket kørte over alt forventning med meget service fra Velos trods jeg havde påført dem en skade.

Regres sag
I 2015 var jeg uheldig at min båd stod på land hvor denne blev udsat for en kalk udslip hvilket jeg naturligvis ikke selv var skyld i. Velos blev kontaktet med henblik på rengøring af båden, hvilket igen blev håndteret yderst venligt og imødekommende.

Konklusion
Som ny kunde hos Velos kan jeg kun bekræfte, at det er et yderst professionelt selskab der er behageligt at arbejde sammen med, derfor vil jeg til enhver tid anbefale selskabet uden forbehold.

– P. Andersen