Main Menu

Kundeudtalelse af J. Poulsen

Min båd, en Beneteau Antares 650, forsvandt den 15. marts om aftenen fra et område omgivet med hegn og en port, der kun er åben i dagtimerne. G4s runderer inde på området et par gange i døgnet.

Derudover er der en døgnbemandet driftsvagt, der desværre har vindue i en anden retning end hvor båden var placeret. Vagterne konstaterede, at båden var der kl 18, da der var vagtskifte. Da vagten runderer i bygningen kl 21 opdager han, at båden er væk og kontakter mig.

Jeg efterlyste min båd alle steder : Facebook, opslag i havne, annoncer i forskellige magasiner og fik stor hjælp fra VELOS til dette arbejde.

Da jeg var ny kunde hos VELOS, var jeg beklemt over det, der var sket. Men i hele forløbet har der været en fin hjælp fra VELOS, og alt blev håndteret professionelt. Min båd er desværre ikke blevet fundet, så derfor har VELOS nu udbetalt det fulde forsikringsbeløb.

Efter den oplevelse jeg har haft med Velos, kan jeg klart anbefale Velos til alle bådfolk. Mvh John F. Poulsen