Main Menu

Københavns Sejlerskole

Der findes flere forskellige aspekter ved at sejle ud over at man skal være opmærksom på sin bådforsikring. Det er også relevant at man har et gyldigt duelighedsbevis og har gennemført et kursus, men hvis du er ny bådejer eller har sejlet et stykke tid uden et duelighedsbevis, findes der flere sejlerskoler som kan tilbyde dig kurser.

Få 5 % rabat som Velos!

Velos Insurance Services har netop indgået samarbejde med Københavns Sejlerskole som er Danmarks ældste og største private sejlerskole. De har været på banen i 30 år og tilbyder kommende og nuværende sejlere intensive kurser. Deres opskrift er dynamisk, målrettet og aktiv indlæring med professionelle undervisere.

Læs mere her www.sejlerskole.dk

Om skolen
Københavns Sejlerskole er en privat sejlerskole uden offentlige tilskud, med afdeling i København og Køge, og nu i gang på 29. sæson (skolen er momspligtig på alle kurser).

På skolen har vi den holdning, at næsten alle kan lære at sejle og navigere og at det ikke nødvendigvis behøver at tage oceaner af tid. Næsten alle vores kurser er derfor intensive kurser. Hvert år underviser vi flere hundrede elever, og det er vores erfaring at intensiv og målrettet undervisning, givet af professionelle instruktører, kombineret med elevernes indlæringslyst, og meget små kursushold, hvor der er tid til den enkelte elev, hurtigt bringer de ønskede resultater frem.

Og uanset hvilket kursus du melder dig til, kan du altid være helt sikker på at få en veloplagt og effektiv undervisning, samt en god service fra først til sidst. Som udbyder af sejlads og navigationsundervisning arbejder Københavns Sejlerskole sammen med Svendborg Sejlerskole og Politiken og udgør her tilsammen, Politikens Ship O`høj sejlerskoler.

Tilmelding
På hjemmesiden www.sejlerskole.dk kan du læse mere hvordan du tilmelder dig sejlerskolens kurser. Al tilmelding foregår efter “først til mølle” princippet. Det vil sige at pladsen ikke endeligt er din førend tilmeldingen og betalingen er gennemført korrekt – altså når fakturasiden vises.

Kurserne
Du finder vores udbud af kurser på hjemmesiden og få en beskrivelse af kurset samt holdlisten.

 Foto af Københavns Sejlerskole