Horsens Yachtværft

Horsens Yachtværft råder over 2100m2 isoleret hal. Derudover begrænset plads i opvarmet hal. Vi har port højde på 6 meter og kan med vores bådsystem håndtere både på op til 25 tons – Vores haller har alarm.
Desuden har vi 1000 m2 udendørs areal bag låst port til rådighed.
Vi transportere bådene ved hjælp at et godt gennemprøvet transportsystem. Båden bliver stillet i stærkt stativ, som passer til transportenheden. 
Horsens Yachtværft udfører alle former for arbejde i forbindelse med opbevaringen, men der er også mulighed for selv at leje grej til vask og spuling, samt udføre arbejdet selv, sammen med besætningen. Kontakt os. Vi udfører opgaven så det passer lige ind i dine ønsker.

 

Løftegrej

Vores bådtransport grej er specielt designet til at kunne håndtere alle slags både. Vi kan løfte og håndterer både op til 60 fod og 25 tons.
Løftevognen er i princippet en stor palleløfter som føres ind på løfteøre på stativer, hvorefter vi med kompressorluft løfter skivet.
Løftevognen bliver trukket af en kraftig traktor eller vores truck. Når bådene pakkes i vores haller køres de sidste både på plads med rulleskøjter. Alt arbejde i hallerne udføres mest muligt med vores gastruck, således at bådene bliver svinet mindst muligt.

 

 

Master opbevaring


Master kan opbevares i vores haller, samt på vores plads udendørs.
Mindre master lægges på specialvogene og køres i hal når vogene er fyldte.  Større master håndteres med der til indrettede løftegrej, afrigges og lægges på hylde enkelvis.
Master håndteres på sikker og professionel måde med specielt udviklet transport systemer, samt taljer og andet løfte grej, når masten skal håndteres på hylderne.
Vores rigger står klar til at hjælpe hvis der er problemer eller reperationer der skal gøres.

 

Stativer


Horsens Yachtværft har stativer til alle tyber både.
Stativerne bliver løbende vedligeholdt, og er fleksible og nemme at betjene.
Vi har hovedsageligt stativer der kan transporteres med vores løftesystem, men har også stativer til stationært brug for kunder der ønsker at overvintre på vores plads.

Læs mere www.horsensvaerft.dk

 

Kontakt info
Horsens Yachtværft
Gammelhavn 3
8700 Horsens
Telefon 25578782
Email info@horsensvaerft.dk

 

Kontakt Os

Telefon: +45 80 88 99 22
Telefon: +44 20 7929 4058
Fax: +44 20 7933 9350
Klik her at sende os en email

Velos Insurance Services Limited
5th Floor, 81 Southwark St,
London SE1 0HX
United Kingdom
Se kort

Nyhed

LIKE Velos på Facebook og få nyheder
Facebook.com/VelosDanmark

Følg os på Twitter her @twitter.com/VelosDanmark