Main Menu

Fydico

Fydico er et sikkert og vandtæt tyverisikringssystem til både.

Med dets unikke og synlige design i en orange farve, meddeler den tyvene allerede før de går i gang, at denne båd er sikret og låst.

Systemet er specielt udviklet til at sikre din påhængsmotor mod tyveri, så du trygt kan efterlade din båd i havnen.

Du kan enten vælge Fydico Pi, hvis du skal sikre én båd, eller Fydico Link, som er den ideelle løsning til flere både, da du her har mulighed for at koble op til 50 både op til et system og derved styre sikringen nemt og enkelt.

Begge systemer er udstyret med NFC chips, der hjælper dig med at åbne og låse systemet, samt en app som du også kan bruge til at åbne systemet med. Appen virker på både Android eller iOS telefoner.

Hvordan virker Fydico?
Selve det orange stik bliver klikket på båden og tre dioder placeret på midten af stikket lyser rødt, som indikator på at båden er låst. Når båden skal bruges, låser du systemet op og det orange stik klikkes på broen. Nu er din båd klar til en sejletur. Når du vender hjem igen skal du blot klikke det orange Fydico stik på båden igen og din båd er sikret. Så nemt og enkelt er det.

Fydico teknologien
Fydico er den eneste tyverisikring på markedet med en enestående fiberkabelløsning, der sikrer din påhængsmotor mod tyveri. Når Fydico bliver fjernet fra båden uden at blive låst op, vil en sirene hyle og alarmen gå i gang. Samtidig får bådens ejere og op til 4 andre personer en sms samt et opkald, der meddeler at nogen har fjernet Fydico.

Tyven vil dermed ikke kun blive skræmt af, at der sidder en synlig alarm på båden, men også af en høj sirene. Med Fydico kan du dermed nemt og enkelt tyverisikre din båd.

Se hjemmeside her www.fydico.dk