Main Menu

Egmose Bådopbevaring

Vores opbevarings hal er en nyopført stål hal med 100 mm isolering på vægge, samt på loft. Belægning i hallen er støbt betongulv, og alle vægge er beklædt med gipsplader.
Det betyder at hallen er frostfri, og at man ikke skal bekymre sig om støv og skidt på bådene.

Priser på opbevaring er 190 kr. inkl. moms pr kvadrat meter målt i hallen når båden står der. Hvis man vil have adgang til hallen kan man få et nøgle kort, hvor man kan komme frit alle ugens dage mellem kl. 08.00 – 20.00.
Man giver et depositum på 125 kr. inkl. moms for kortet, depositumet vil man selvfølgelig få retur den dag man ikke vil benytte vores opbevarings hal mere.

Hallen er sikret med tyverialarm, og den vil automatisk blive aktiveret mellem kl. 20.00 og kl. 8,00. Når det bliver tid for forårs klargøring, såsom polering og slibning af båden.
Har vi de rigtige produkter, så båden kan klare den nye sæson. Hvis man ikke har lyst til at gøre dette selv, kan vi sagtens klare både polering og bundbehandling på båden.
Vælger man at polere eller at slibe på båden selv, skal man leje udstyr hos os, for at mindske det slibe og polerer støv der vil komme har vi indkøbt specielt udstyr til dette.

Mange både har i dag behov for strøm, så derfor har man mulighed for at få strøm til båden, hver stikkontakt har en el måler, og aflåst med hængelås.
Prisen for strømmen er 2,50 kr. inkl. moms. Pr. kilowatt.

Læs mere www.egmose-baadopbevaring.dk

 

 

 

Egmose Baadreparation tilbyder også reparationer af alle bådtyper, såvel store samt små både – Reparation typer:
• Glasfiber.
• Motor.
• Gear.
• Elektronik.
Alt der har med båden at gøre.

 

Kontakt info
Egmose Bådopbevaring
Revning Bygade 21
5300 Kerteminde
Telefon 65321695
Email mail@egmose-baadopbevaring.dk